Infoaften om Talentlinjen

Kulturskolen Skanderborg Søtoften 2a, Skanderborg, Danmark

Kulturskolen tilbyder både en KLASSISK og en RYTMISK Talentlinje. Er du nysgerrig efter at vide mere, så kom til INFOAFTEN OM TALENTLINJEN! Det er tirsdag d.11. April kl.18:00-19:30 i salen på Kulturskolen. Her kan forældre og kommende elever få info og stille spørgsmål til linjerne. Spirelinjen er fra ca. 11-14 år og Elitelinjen ca.13-18 år. Som talentelev vil du blive løftet faglig og socialt. Du vil få mere soloundervisning, spille koncerter, komme på en lille turné, indgå i et socialt fællesskab, indspille i et professionelt lydstudie m.m. Spirelinjen: Spirelinjens elever skal bare indstilles af deres instrumentlærer. Niveauet er at kunne forstå basale akkorder eller melodier f.eks. at kunne følge en simpel blues el.lign. Du skal være sulten efter at spille i band og indgå i et socialt fællesskab, og ikke mindst kunne gå til band om tirsdagen. Spireelever skal ikke til en optagelsesprøve. Elitelinjen: Dem som søger ind på Elitelinjen, skal indsende en video, hvor de spiller et nummer og fortæller lidt om, hvorfor de gerne vil gå på Elitelinjen. Videoen skal indeholde ca. 3 minutter musik + ca. 2 min fortælling og være indsendt til talentkoordinatoren senest tirsdag d. 9. maj 2023 på: Jakob.Panduro@Skanderborg.dk. Det kan være via et link til […]

Debutaften

Niels Ebbesen Skole Højvangens Torv 4, Skanderbrog, Danmark

Debutaften i aulaen på Niels Ebbesens skole. For alle Kulturskolens elever, der optræder for et publikum for første gang. Kom og støt op om debutanterne på denne store aften.

Gratis

Klassisk koncert – Klassisk til kaffen

Kulturskolen Skanderborg Søtoften 2a, Skanderborg, Danmark

Kom og nyd Kulturskolens elever spille til Klassisk til Kaffen. Der venter publikum et dejligt program med forskellige klassiske numre. Tag din nabo under armen og kom med til en hyggelig formiddag på Kulturskolen.

Gratis

Blæserdag

Kulturskolen Skanderborg Søtoften 2a, Skanderborg, Danmark

BLÆSERDAG Lørdag d. 22. april kl. 13-16, Skanderborg Kulturskole, Søtoften 2, Salen.  KOM OG PRØV ET BLÆSERINSTRUMENT! Har du lyst til at prøve noget nyt? Er du vild med musik, men er i tvivl om hvilket instrument skal du spille? Så kom til Kulturskolens Blæserdag d.22. april 2023 kl. 13-16! Det er gratis. Dagen vil være fuld af musik og blæs, og du vil have mulighed for at prøve forskellige blæseinstrumenter, såsom trompet, tværfløjte, saxofon, klarinet og trækbasun. PROGRAM: Kl.13.00-14.00: Kom og prøv de forskellige instrumenter! - for helt nye elever! Kl.14:50-15:30: Fælles orkester med alle elever Kl.15:40-16:00: Vi spiller mini-koncert for familie og venner TILMELDING: Nye elever må meget gerne tilmelde sig til Henriette på sms: 5178 6382, eller mail: henriette.jensen1@skanderborg.dk. Du er også velkommen til bare at dukke op på dagen!

Gratis

Koncert med Skanderborg Pigekor

Skanderborg Gymnasium

Oplev en aften fyldt med sang og stemning, når Skanderborg Pigekor synger en skøn og utraditionel koncert i Skanderborg Gymnasiums akustiske musiksal. Skanderborg Pigekor består af 25 piger i gymnasiealderen og opefter. Koret blev dannet i 2001 af Alice Vestergaard, som stadig i dag - og nu sammen med Freja Nørager - dirigerer koret. Denne koncert er kulminationen på et forløb, hvor koret hen over vinteren har arbejdet i fire små vokalgrupper. Via kreative workshops har vokalgrupperne sat et unikt præg på hver deres sang, som opføres i fire rum rundt om på gymnasiet. Publikum ledes i første halvdel af koncerten gennem de fire rum, som hver fortæller en stemningsfuld historie. Anden halvdel af koncerten foregår i Gymnasiets Musikhus, hvor koret vil synge stykker i forskellige genrer fra rytmiske satser og jazz og klassiske stykker. Pianister ved koncerter er Niels Nørager og Nikolaj Berg. Der vil være et glas vin/juice til publikum. Koncerten forgår onsdag d. 26. april klokken 20. Billetpriser: Voksne: 80 kr. Studerende og børn u. 16 år: 40 kr. Skynd dig at køb en billet på dette link: https://skanderborgpigekorkoncert.nemtilmeld.dk/1/ Koncerten er støttet af Kulturpuljen, Skanderborg Synger, Skanderborg Gymnasium og Foreningen af Børne- og Ungdomskor i Skanderborg. Pigekoret […]

Kulturklasse Festival

Hørning hallen Toftevej 53, Hørning

Fredag d. 28. april afholdes der kulturklassefestival for kulturklasserne i Skanderborg kommune. Her mødes 270 elever i Hørning-hallen og spiller koncerter for hinanden. Her kan man høre et bredt udsnit af, hvad eleverne har øvet på hele året. Hele dagen afsluttes med et stort fællesnummer, hvor alle kulturklasser spiller og synger med hinanden.

Gratis

Koncert med Skanderborg Pigekor i Tilst Kirke

Tilst Kirke Bysmedevej 57, Tilst, Danmark

En spændende koncert med en flok dygtige sangere venter. Skanderborg Pigekor er et ambitiøst kor, som har vundet flere priser, bestående af 30 unge kvinder i alderen 16 til 26 år. Koret sætter en ære i at udforske forskellige genrer, og repertoiret spænder over alt fra danske sange, pop og jazz til klassiske satser.  Koncerten er gratis.

Scenen er jeres

Onsdag d. 3. maj bliver der igen mulighed for, at høre lokale børne og ungdomsbands samt solister fra amfi-scenen. Her afholder klubberne Skovby Mosegård, Kulturskolen samt Galten Junior og Ungdomsklub igen Scenen er jeres. »Fra scenen, bliver der mulighed for, at opleve en dejlig blanding af rock, pop og dans, tilsat en stor spilleglæde, der har ophobet sig i øvelokalerne« lover arrangørerne »Arrangementet er gået hen og blevet en god tradition, som vi ved mange ser frem til og vi er som arrangører meget stolte af, den store opbakning arrangementet efterhånden har fået, fra lokalområdet. Der er gratis adgang, så tag endelig vennerne og naboerne med.« Fest, sjov og ballade Scenen er jeres er som tidligere år ikke nogen konkurrence, men fest, sjov og ballade. Intentionen er, at give børnene og de unge mulighed for, at komme ud af de støvede øvelokaler og optræde for et stort publikum med professionelt lys og lydudstyr.