INSPIRATIONSKURSUS MUSIK & BEVÆGELSE

 

INSPIRATIONSKURSUS – MUSIK OG BEVÆGELSE

For alle, der arbejder med børn i Skanderborg Kommune

DATO: Fredag d. 31. maj 2024 kl. 08.30-12.30

STED: Kulturskolen Skanderborg                             

Kurset henvender sig til pædagoger, medhjælpere og dagplejere, der ønsker inspiration til at bringe (mere) musik og bevægelse ind i børnenes hverdag.

Vi skal på gulvet og synge, danse, hoppe og lege med musikken og kroppen – sammen! Kursets hovedfokus er på at lære en række sange og aktiviteter, som du kan tage med dig og bruge med børnene med det samme, enten enkeltvis, eller som en samlet musiksession. Vi arbejder med sang, remser og redskaber/instrumenter (f.eks. rasleæg, tørklæder, ærteposer mm). I løbet af dagen suppleres med faglig baggrundsviden. Der vil ligeledes være tid til at dele erfaringer og i fællesskab afprøve kreative idéer der måtte opstå undervejs.

Der kræves ingen særlige musikalske forudsætninger for at deltage, blot at du har lysten til at bruge dig selv som musikalsk igangsætter for og med børn.

Har du tidligere deltaget i forløb med Diana i din institution vil du møde sange du genkender, her suppleret med pædagogiske overvejelser mm.

OBS! Børn deltager ikke i kurset

Varighed: 4 timer

Max antal deltagere: 15

Kurset er inklusiv kaffe og frugt.

Pris: kr. 200,- pr. deltager

Diana Buck

Om underviseren: Diana Buck er uddannet Almen musikpædagog fra det Jyske Musikkonservatorium, og underviser til dagligt i musik og bevægelse (0-9 år), sang, klaver og sammenspil.

FLERE TILBUD I KULTURTOGET:

BESØG I INSTITUTIONERNE

FORESTILLINGER OG KONCERTER

KULTUR-ARRANGEMENTER

Inspirationskurser for pædagoger