Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MuseumsCamp (en del af KulturCamp)

26. juni 2023- 10:00 - 29. juni 2023- 17:00

MUSEUMSCAMP

De tyske flygtninge under 2. verdenskrig drømte om fred. Munkene på Øm Kloster drømte om at tjene Gud. Jernaldermenneskene drømte om ”det gode liv”, når de ofrede til guderne i Illerup Ådal. Er du 10-15 år, og går du med en arkæolog eller udstillingsdesigner i maven? I MuseumsCamp besøger vi 2-3 historiske steder ved Skanderborg og laver en pop-up museumsudstilling, som I selv designer, og som åbner på den sidste dag.

Tilmeld dig her

MuseumsCamp er en del af KulturCamp

Glæd dig til fire kreative og intense dage. Med temaet ”Drømme” som omdrejningspunkt skal vi sammen skabe, sætte fantasien fri og have gang i alle sanser. Museum, kulturskole, bibliotek og kulturhus er gået sammen om et nyt sommerferietilbud til børn og unge i alderen 10-15 år.

Hvad enten du tilmelder dig fire dages skrivecamp, bandcamp, designercamp, dramacamp eller museumscamp garanterer vi undervisning af professionelle fagnørder. Derfor garanterer vi også, at du forløbet igennem vil få en masse spændende og kreativt udfordrende oplevelser – og helt sikkert også møde nye venner.

Alle workshops afvikles i og omkring Skanderborg Bibliotek, Bybadet og Kulturhus Skanderborg. Hver dag indledes med fælles morgensang og en god historie, før alle myldrer ud i de kreative værksteder.

Den sidste dag afsluttes KulturCamp 2023 med en fælles event, hvor alle hold optræder, udstiller og fremviser ugens produktioner og aktiviteter for forældre og søskende.

KulturCamp 2023 er støttet af Kulturpuljen.

 

 

Detaljer

Start:
26. juni 2023- 10:00
Slut:
29. juni 2023- 17:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://kulturskolenskanderborg.dk/museumscamp/

Sted

Kulturhuset Skanderborg
Parkvej 10
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps
Telefon
87 94 29 70
Se Sted hjemmeside