Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Forfatterspirer starter

28. august- 17:00 - 20:00

Har du en forfatter i maven, men drømmer om nogen at sparre og dele det med? Så kom og vær med i dette fede forløb for forfatterspirer.

Har du en forfatter i maven, men drømmer om nogen at sparre og dele det med? Så kom og vær med i dette fede forløb for forfatterspirer.

Forløbet består af 10 mødegange, hvor vi kommer vidt omkring – og tilmed afslutter med udgivelsen af vores egen bog. Forløbet afvikles af forfatteren Eva Munk, som vha. af sjove skriveøvelser og eksperimenter udfordrer det rent skrivetekniske, som vil gøre dig endnu skarpere, når dine idéer skal ned på papir. Derudover vil Eva også dele ud af sine erfaringer omkring forholdet mellem tekst, forfatter, illustration og forside, ligesom vi skal høre om, hvordan samarbejde mellem forfatter og forlag fungerer, når en bog skal udgives.

Vi afslutter forløbet med en reception, hvor vi fejrer offentliggørelsen af den færdigtrykte bog med samlingen af vores tekster – og som alle deltagere selvfølgelig får et eksemplar af (deltagergebyr inkluderer et eksemplar af bogen).

Forfatterspirer holdet henvender sig til alle skrivelystne 13-18 årige – og på alle niveauer. Forløbet er et samarbejde mellem Forfatter Eva Munk, Skanderborg Ungdomsskole, Skanderborg Kommunes Biblioteker og Kulturskolen Skanderborg.

Tid: Opstart onsdag d. 28. august. Vi mødes hver onsdag kl. 17-20. Sidste gang er d. 6. november.
Sted: Skanderborg Bibliotek (Multirummet – ved det nye Søbad)
Pris: 350,- (inkl. et eksemplar af vores fælles bog)

Tilmelding via dette link

 

Detaljer

Dato:
28. august
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Begivenhed Kategori: