Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forfatterspirer starter op

26. oktober 2023- 17:00 - 20:00

Nyt hold for Forfatterspirer – skal du være med?

Har du en forfatter i maven, men drømmer om nogen at sparre og dele det med? Så kom og vær med i dette fede forløb for forfatterspirer.

Forløbet består af 10 mødegange, hvor vi kommer vidt omkring – og tilmed afslutter med udgivelsen af vores egen bog. Forløbet afvikles af forfatteren Anna Klahn, som vha. af sjove skriveøvelser og eksperimenter udfordrer det rent skrivetekniske, som vil gøre dig endnu skarpere, når dine idéer skal ned på papir. Derudover vil Anna også dele ud af sine erfaringer omkring forholdet mellem tekst, forfatter, illustration og forside, ligesom vi skal høre om, hvordan samarbejde mellem forfatter og forlag fungerer, når en bog skal udgives.

Forfatterspirer holdet starter torsdag den 26. oktober og kører derefter hver anden torsdag i ulige uger frem til slutningen af april (OBS: Der er ingen mødegange i jule- vinter- og påskeferien).

Vi afslutter forløbet med en reception, hvor vi fejrer offentliggørelsen af den færdigtrykte bog med samlingen af vores tekster – og som alle deltagere selvfølgelig får et eksemplar af (deltagergebyr inkluderer et eksemplar af bogen).

Forfatterspirer holdet henvender sig til alle skrivelystne 13-18 årige – og på alle niveauer.
Forløbet er et samarbejde mellem Forfatter Anna Klahn, Skanderborg Ungdomsskole, Skanderborg Kommunes Biblioteker og Kulturskolen Skanderborg.

Book plads her

 

Detaljer

Dato:
26. oktober 2023
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Begivenhed Kategori: