synthroid lifttime Therapie

Skrivecamp

Holder du af at skrive om det du ser, oplever og drømmer om? Så kom og vær med til fire intense dage, hvor vi sammen skal gå på opdagelse i KulturCampens områder og workshops omhandlende drømme. Disse oplevelser skal danne inspiration for de spændende tekster, vi selv skal skrive, og som vi udstiller på KulturCampens sidste dag.

Skrivecamp er en del af KulturCamp

Glæd dig til fire kreative og intense dage. Med temaet ”Drømme” som omdrejningspunkt skal vi sammen skabe, sætte fantasien fri og have gang i alle sanser. Museum, kulturskole, bibliotek og kulturhus er gået sammen om et nyt sommerferietilbud til børn og unge i alderen 10-15 år.

Hvad enten du tilmelder dig fire dages bandcamp, designercamp, dramacamp, skrivecamp eller museumscamp garanterer vi undervisning af professionelle fagnørder. Derfor garanterer vi også, at du forløbet igennem vil få en masse spændende og kreativt udfordrende oplevelser – og helt sikkert også møde nye venner.

Alle workshops afvikles i og omkring Skanderborg Bibliotek, Bybadet og Kulturhus Skanderborg. Hver dag indledes med fælles morgensang og en god historie, før alle myldrer ud i de kreative værksteder.

Den sidste dag afsluttes KulturCamp 2023 med en fælles event, hvor alle hold optræder, udstiller og fremviser ugens produktioner og aktiviteter for forældre og søskende.

KulturCamp 2023 er støttet af Kulturpuljen.