På Kulturskolen kan undervisningen og aktiviteterne heldigvis stort set fortsætte som vi kender det.

Med de nye retningslinjer er det blevet indskærpet, at vi skal passe ekstra godt på os selv og hinanden, og dette vil vi naturligvis også være med til at sikre på Kulturskolen.

Ud over reglerne om at blive hjemme ved symptomer på Covid-19, at have god håndhygiejne og huske at holde afstand, så er forsamlingsforbuddet sat ned til 10.
Forsamlingsforbuddet har dog en lempelse i aktiviteter for børn og unge op til og med 21 år, hvortil der stadig må deltage op til 50 personer (incl lærere), når gældende krav til lokalets størrelse overholdes.
Aktiviteter, hvor voksne er en nødvendighed for at aktiviteten kan gennemføres, er også undtaget. På Kulturskolen gælder det især vores hold for børn og forældre, men også enkelte ensembler. Disse hold fortsætter som hidtil.

Ved koncerter og fremvisninger må der deltage op til 500 personer, hvis publikum sidder ned og har ansigtet i samme retning. Dette vil vi naturligvis sikre.

Vi kan desværre ikke have en masse forældre stående i lokalerne og kigge på undervisning som eks. fællestimer i Suzuki eller i orkestre, så der må vi desværre bede jer blive hjemme eller vente udenfor skolen.
Har I som forældre en særlig aftale med jeres barns lærer om at være i eller udenfor undervisningslokalet, så er denne aftale selvfølgelig fortsat gældende – dog skal I bære mundbind.

Alle over 12 år skal fra på torsdag d. 29/10 tage mundbind på, når de går ind på Kulturskolen eller på den skole hvor de har undervisning.
Dette gælder også selvom du til daglig går på samme skole, som du modtager din Kulturskoleundervisning på, da der er offentlig adgang til skolerne og du kan møde andre elever, som ikke til daglig går på denne skole.
Ved selve undervisningen må eleven som hovedregel godt fjerne mundbindet.

Elever der afventer svar på Covid-19 test eller er hjemsendt fra deres skole pga. karantæne, kan naturligvis heller ikke deltage i Kulturskolens aktiviteter.
De fleste lærere vil have mulighed for at tilbyde onlineundervisning, så snak med din lærer hvis du har behov for dette eller er i tvivl.
I skal henvende jer til læreren senest kl 12.00 dagen inden undervisningen, hvis I ønsker denne mulighed. Undervisningen online vil som udgangspunkt finde sted på det tidspunkt, hvor eleven normalt får undervisning.

Er der elever på Kulturskolen der testes positive, vil vi meget gerne have besked om dette, således vi kan foretage de nødvendige forholdsregler.

Husk:
at blive hjemme, hvis du har symptomer på Covid-19
at have god håndhygiejne
at holde afstand
at bære mundbind, hvis du er over 12 år

Har I spørgsmål til ovennævnte eller andet, så er I meget velkommen til at kontakte os. Vi er fortsat at finde på kontoret på Søtoften, og vi kan kontaktes på tlf. 87942840

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!