standarddosierung für Levothyroxin
Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Scenen er jeres” i Galten

11. maj 2022- 15:00 - 18:00

'Scenen er jeres' er endelig tilbage

Onsdag d. 11. maj på Bytoften i Galten, bliver der igen mulighed for, at høre lokale børne og ungdomsbands samt solister fra amfi-scenen.

Her afholder klubberne Skovby Mosegård, Kulturskolen samt Galten Junior og Ungdomsklub endelig igen Scenen er jeres efter to års pause.

Musiklivet i klubberne, har som alle andre steder i samfundet haft trange kår under pandemien, men børne og ungdomskulturen er heldigvis ikke sådan, at slå ihjel, så da der blev åbnet op for samfundet igen, blev øvelokalerne det selvfølgelig også og børnene stod klar.

Derfor kan arrangørerne præsentere et flot program med cirka 20 bands, solister samt en dansegruppe.

Rock, pop og dans

I løbet af eftermiddagen bliver der mulighed for, at høre børne- og ungdomsbands med navne som JAMEss, 4 kløverne, Lefrisi, samt mange flere.

»Fra scenen, bliver der mulighed for, at opleve en dejlig blanding af rock, pop og dans, tilsat en stor spilleglæde, der har ophobet sig i øvelokalerne i løbet af den lange pause,« lover arrangørerne

»Arrangementet er gået hen og blevet en god tradition, som vi ved mange ser frem til og vi er som arrangører meget stolte af, den store opbakning arrangementet efterhånden har fået, fra lokalområdet. Der er gratis adgang, så tag endelig vennerne og naboerne med.«

Fest, sjov og ballade

Scenen er jeres er som tidligere år ikke nogen konkurrence, men fest, sjov og ballade. Intentionen er, at give børnene og de unge mulighed for, at komme ud af de støvede øvelokaler og optræde for et stort publikum med professionelt lys og lydudstyr.

Der vil være mulighed for, at købe vand, kaffe og kage til billige penge.

Arrangementet er offentligt og der er fri entre. Det finder sted ved amfiscenen på Bytoften i Galten onsdag d. 11. maj kl. 15-18.

Arrangører er Skovby Mosegård, Kulturskolen samt Galten junior og ungdomsklub. Arrangementet er støttet af Kulturpuljen Skanderborg.

Detaljer

Dato:
11. maj 2022
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Bytoften Galten
Bytoften
Galten, 8464 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
11. maj 2022
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Bytoften Galten
Bytoften
Galten, 8464 Danmark
+ Google Maps