synthroid ohne Rezept kaufen
Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst! JULEDRYS 2021

12. december 2021- 12:45 - 14:00

- Gratis

Kære elever og forældre

Vi er rigtig kede af at vi må aflyse “Juledrys” på kort varsel. Selvom vi har gjort alt hvad vi kunne for at undgå at aflyse Juledrys, er det alligevel ikke muligt at gennemføre forestillingen på søndag d. 12/12. Vi har hele tiden vidst at der var en risiko for aflysning, og har skrevet til jer tidligere, at intet var sikkert.

Vi er ramt af både lærersygdom, diverse elev afbud, og generel bekymring for corona situationen i øjeblikket. Vi må konstatere, at selv de bedste intentioner nogle gange ikke er nok, og omstændighederne gør det umuligt at gennemføre.

Vi er i lærergruppen rigtig rigtig ærgerlige over at vi må aflyse. Juledrys er tænkt som et projekt der er både socialt styrkende og fagligt styrkende for eleverne, og en del af at gå i kulturskole, er at lære at optræde foran et publikum. Vi vil i foråret gå en lysere tid i møde, hvor flere muligheder er til stede. Det vil I høre mere om til den tid.

Endnu en gang tak for jeres tålmodighed og forståelse. Vi vil afslutte sæsonen på vores enkelte hold på bedste vis, og så ser vi frem til foråret!

Glædelig jul og godt nytår!

 

JULEDRYS er et juleshow for hele familien med musik, dans og drama
Søndag d. 12. december kl. 12.45 i Niels Ebbesens skolens Aula inviterer nogle af Kulturskolens danse-, musik og dramaelever til et eventyrligt juleshow.
Kulturskolens dramahold (Hold 1)har skrevet en julehistorie specielt til lejligheden fyldt med eventyr, julestemning og underholdende indslag.
Undervejs bidrager dansehold og musikelever med diverse indslag.
Vi glæder os til at se jer – Rigtig glædelig jul!

Detaljer

Dato:
12. december 2021
Tidspunkt:
12:45 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Kulturhuset- Skanderborg
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Niels Ebbesen Skole
Højvangens Torv 4
Skanderbrog, 8660 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
12. december 2021
Tidspunkt:
12:45 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Kulturhuset- Skanderborg
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Niels Ebbesen Skole
Højvangens Torv 4
Skanderbrog, 8660 Danmark
+ Google Maps