synthroid 50mcg

Drømmegarderoben

Kunne det ikke være fedt at sy tøj til en drømmegarderobe? Er du 10-15 år kan du deltage på denne workshop med Stine fra ATTER og slippe fantasi og drømme løs. Med inspiration fra en aktuel udstilling om modeskaberen Uffe Frank på Museum Skanderborg skal vi sy vores helt egen drømmegarderobe ud af genbrugsmaterialer. (NB: Erfaring med at sy på en symaskine er en forudsætning for deltagelse).

Drømmegarderoben er en del af KulturCamp

Glæd dig til fire kreative og intense dage. Med temaet ”Drømme” som omdrejningspunkt skal vi sammen skabe, sætte fantasien fri og have gang i alle sanser. Museum, kulturskole, bibliotek og kulturhus er gået sammen om et nyt sommerferietilbud til børn og unge i alderen 10-15 år.

Hvad enten du tilmelder dig fire dages bandcamp, skrivecamp, designercamp, dramacamp eller museumscamp garanterer vi undervisning af professionelle fagnørder. Derfor garanterer vi også, at du forløbet igennem vil få en masse spændende og kreativt udfordrende oplevelser – og helt sikkert også møde nye venner.

Alle workshops afvikles i og omkring Skanderborg Bibliotek, Bybadet og Kulturhus Skanderborg. Hver dag indledes med fælles morgensang og en god historie, før alle myldrer ud i de kreative værksteder.

Den sidste dag afsluttes KulturCamp 2023 med en fælles event, hvor alle hold optræder, udstiller og fremviser ugens produktioner og aktiviteter for forældre og søskende.

KulturCamp 2023 er støttet af Kulturpuljen.