wirkt natürliches Progesteron mit Synthroid

DramaCamp

Er du 10-15 år, og elsker du at spille teater, eller går du rundt med en lille spirende skuespiller gemt i maven? Så er DramaCamp lige noget for dig. Gennem sjove dramaøvelser og teaterlege skaber vi sammen en forestilling under temaet ”Drømme”. Kom og vær med – det bliver super sjovt.

DramaCamp er en del af KulturCamp

Glæd dig til fire kreative og intense dage. Med temaet ”Drømme” som omdrejningspunkt skal vi sammen skabe, sætte fantasien fri og have gang i alle sanser. Museum, kulturskole, bibliotek og kulturhus er gået sammen om et nyt sommerferietilbud til børn og unge i alderen 10-15 år.

Hvad enten du tilmelder dig fire dages skrivecamp, bandcamp, designercamp, dramacamp eller museumscamp garanterer vi undervisning af professionelle fagnørder. Derfor garanterer vi også, at du forløbet igennem vil få en masse spændende og kreativt udfordrende oplevelser – og helt sikkert også møde nye venner.

Alle workshops afvikles i og omkring Skanderborg Bibliotek, Bybadet og Kulturhus Skanderborg. Hver dag indledes med fælles morgensang og en god historie, før alle myldrer ud i de kreative værksteder.

Den sidste dag afsluttes KulturCamp 2023 med en fælles event, hvor alle hold optræder, udstiller og fremviser ugens produktioner og aktiviteter for forældre og søskende.

KulturCamp 2023 er støttet af Kulturpuljen.