umwandlung von Cytomel in Synthroid

Danseballaden (Klassisk/Moderne)

På holdet for klassisk/moderne skal vi arbejde med moderne dans og klassisk ballet. Det skal danne udgangspunkt for skabelsen af dette års Danseballade. Gennem sekvenser skal I inspireres til at lave jeres eget materiale, som skal bruges i forestillingen. Derudover skal vi lære hinanden bedre at kende gennem lege, bevægelser og dansefraser. Vi skal danse og have det sjovt sammen.

Underviser: Lucas Kruse Kristiansen, moderne danser og danselærer på Kulturskolen Skanderborg.

Danseballaden (Showdance)

Til Showdance kommer vi til at arbejde med forskellige stilarter. Vi skal danse til sange, som er produceret til et enkelt show. De sidste par år har vi haft stor succes med Hairspray, Aladdin og Moana. Energien er høj, tempoet hurtigt og børnene elsker det.

Underviser: Errol Williamson, EM Bronze vinder fra 2022 og danselærer på Kulturskolen Skanderborg

Praktisk info (begge hold):

Hvornår: Mandag d. 26. juni- fredag 30. juni 2023. Man-tors kl. 10-15. Fredag 10-19
Hvor: Mandag – torsdag: ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Højvangens Torv 6, 8660 Skanderborg (Gymnasiets lokaler). Fredag: Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
Pris: 550,-k (+billetgebyr)
Husk: Tøj, du kan bevæge dig i: T-shirt/gamacher/træningstøj og håret opsat. Medbring en god stor madpakke og drikkedunk
Frist for tilmelding: 9. juni 2023

VIGTIGT! Du skal kunne komme HVER DAG i uge 26.

Om Danseballaden

Kan du lide at danse, selv finde på trin og optræde for et publikum, er denne uge lige noget for dig. Vi skal nemlig lave en danseforestilling på bare 4 dage! – og den 5. dag vises den i Jysk Musikteater i Silkeborg, hvor andre Danseballaden-grupper også kommer.

Du skal sammen med en professionel koreograf være med til at lave koreografien. Det bliver hårdt men mega sjovt og udfordrende. I år kan du tilmelde dig enten Showdance eller Klassisk/ Moderne dans.

Så er du mellem 10-16 år og har du lyst til en spændende uge med masser af dans og ikke mindst møde nye venner, så skynd dig at tilmelde dig! Du behøver ikke nødvendigvis at have en masse danseerfaring.